ABOVE THE HONEY
Från Panama kommer mycket kaffe av hög kvalité. Graciano Cruz är en välkänd pionjär inom kaffevärlden. Graciano oldar sina bönor på organiskt och naturligt sätt.
Above the honey är ett kaffe som odlas i skugan av citron träden i den vulkaniska jorden och sedan torkas på farmen i 10 dagar. Detta ger kaffet en söt, bärrik smak och arom med en liten ton av apelsinskal.
Med fördel bryggs Above the honey finmalt i en aeropress med en extraktionstid på ca 40 sekunder. Above the honey är ett elegant mjukt kaffe som passar utmärkt efter en god middag.
Above the honey var utgåvan 2010 och 2011 heter den Honey Whosh Whosh.
Sv; haha detta var något annorlunda att blogg om! :)
Härlig början i din blogg!!!!Kommer att följa bloggen fast jag slutat med kaffe för tillfället. Får se om jag går tillbaka att dricka kaffe men just nu är det olika te som gäller. Har gått på teprovning och det var roligt och väldigt lärorikt. Det finns i vissa städer kaffeprovningar oxå. Va bra att du skriver om olika bönor mm. så att man kan lära sig något nytt!!! Fortsätt så!!Ha det/
Intressant att starta en blogg om enbart kaffe, hur kommer det sig? :) varför just kaffe? Själv är jag inte den som dricker kaffe, tycker inte alls det är gott men lycka till :)
Intressant blogg!
Synd att jag inte gillar kaffe då. fast jag har varit i Panama. I Costa Rica fick jag veta att dom tydligen ska vara bäst i världen på kaffe.