MARIA ELENA'S NATURAL PACAMARA

Pacarmara är en större och skörare böna som förekommer mycket i Mellanamerika. Maria Elenas natural pacamara är från El Salvador.

 

Kaffet som har fått torka med fruktköttet på ger kaffet en söt arom fylld av mogen frukt och även en aning bitterhet i form av grapefrukt. Detta kaffe kan malas något grövre på grund av sin skörhet och bryggas antingen i aeropress med en extraktion på ca 1 minut för att kaffet ska få sin typiska karaktär. Kaffet kan även bryggas i en presskanna eller i en chemex.

Chemex kommer jag att gå djupare in på vid ett senare tillfälle.

Det blir spännande.

 


Ett väldigt bra morgonkaffe. Vad dricker du på morgonen?


Kommentarer
Postat av: Anna

jättefin ha en bra dag



kram

2011-10-13 @ 06:35:35
URL: http://pitebruden.blogg.se/
Postat av: PAULINE

Tittade in! Roligt med en temablogg! :)

2011-10-13 @ 08:58:54
URL: http://pauliine.blogg.se/
Postat av: Millah - väntar första barnet ♥

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-10-13 @ 09:05:30
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Kontakta mig
RSS 2.0