MARIA ELENA'S NATURAL PACAMARA
Pacarmara är en större och skörare böna som förekommer mycket i Mellanamerika. Maria Elenas natural pacamara är från El Salvador.
Kaffet som har fått torka med fruktköttet på ger kaffet en söt arom fylld av mogen frukt och även en aning bitterhet i form av grapefrukt. Detta kaffe kan malas något grövre på grund av sin skörhet och bryggas antingen i aeropress med en extraktion på ca 1 minut för att kaffet ska få sin typiska karaktär. Kaffet kan även bryggas i en presskanna eller i en chemex.
Chemex kommer jag att gå djupare in på vid ett senare tillfälle.
Det blir spännande.
Ett väldigt bra morgonkaffe. Vad dricker du på morgonen?
jättefin ha en bra dag
kram
Tittade in! Roligt med en temablogg! :)
Hej... Allt bra?
Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!
Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Ta hand om dig =) Kramar // Millah